Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η InterACTION ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1981.
Έχοντας μακρόχρονη πορεία στον ασφαλιστικό χώρο έχει συνδυάσει με επιτυχία, τη γνώση των ασφαλιστικών/χρηματοοικονομικών προϊόντων με την εμπειρία στην εφαρμογή τους, επιτυγχάνωντας την κάλυψη κάθε απαίτησης του σύγχρονου Έλληνα
Δραστηριοποιείται στην παροχή πλήρους φάσματος ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, τόσο σε επιχειρηματίες όσο και σε ιδιώτες.
Μετά από χρόνια συντονισμένης προσπάθειας έχει εξασφαλίσει συνεργασία με τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς και χρηματοοικονομικούς ομίλους και είναι σε θέση να προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της.
Από το 2002 στεγάζει τα κεντρικά της γραφεία σε ιδιόκτητο χώρο 250τμ στο κεντρικότερο σημείο της πόλης των Σερρών με υπερσύχρονο μηχανογραφικό εξοπλισμό και άριστα εκπαιδευμένο διοικητικό προσωπικό ώστε να είναι έτοιμη να σταθεί δίπλα στις ανάγκες του σύγχρονου συνεργάτη ασφαλιστή.
Επεκτείνεται δυναμικά στον χώρο των ασφαλειών στην Βόρεια Ελλάδα την τελευταία 10ετία έχοντας ήδη δύο νέα υποκατάστημα στην πόλη των Σερρών, ένα στην Νιγρίτα και ένα στην Θεσσαλονίκη με δρομολογημένα σχέδια για περεταίρω ανάπτυξη αναπτύσσοντας νέες συνεργασίες με τοπικούς Ασφαλιστικούς Συμβούλους.
Η Φιλοσοφία μας
Σε έναν κόσμο με κοσμοϊστορικές αλλαγές ξεχωρίζουν άνθρωποι, εταιρείες  και οργανισμοί που οδηγούν τις εξελίξεις.  Με κύρια κατεύθυνση την κερδοφόρα ανάπτυξη:
  • Επιμορφώνουμε τους συνεργάτες μας
  • Επενδύουμε  σε καινοτόμα συστήματα
  • Επιλέγουμε με αυστηρά κριτήρια νέους ασφαλιστικούς συμβούλους
  • Δημιουργούμε την καλύτερη ομάδα υποστήριξης
Στεκόμαστε δίπλα σας με εντιμότητα και γνώση, υπηρέτες των συμφερόντων σας,  έτσι ώστε με αμοιβαία ωφελιμότητα να μας κατατάξετε οι ίδιοι που είστε οι τελικοί κριτές των πάντων, πολύ ψηλά στην συνείδησή σας.
Ο ρόλος μας είναι απαιτητικός και το αντιλαμβανόμαστε.
Οι προκλήσεις τεράστιες και τις γνωρίζουμε.
Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα με το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό, με κεφάλαια στήριξης και τεχνολογία αιχμής για την πιο αποτελεσματική διαχείριση των απαιτήσεων της σύγχρονης αγοράς.
Σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια της INTERACTION  και δεσμευόμαστε στο να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για την επίτευξη των στόχων σας.
Σύγχρονα εργαλεία και ευελιξία
Θεωρούμε τους συνεργάτες μας πολύτιμους καθώς αποτελούν την βασική διασύνδεση της εταιρίας μας με τον πελάτη. Γι’ αυτό χτίζουμε διαύλους επικοινωνίας μαζί σας, ώστε να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των πελατών και να παρέχουμε τα εργαλεία και τις λύσεις που διευκολύνουν το έργο σας.
Στο πλαίσιο αυτό κινούμαστε σε 2 άξονες όσον αφορά την τεχνολογία:
  • την παροχή ολοκληρωμένων και σύγχρονων εργαλείων
  • την ευελιξία όσον αφορά στην πρόσβαση σε αυτά 
Περισσότερος διαθέσιμος χρόνος
  • Λιγότερες ακυρώσεις
  • Αύξηση της κερδοφορίας
  • Απόλυτη ελευθερία κινήσεων 
Πάγια δέσμευσή μας να γινόμαστε καλύτεροι
Καταβάλουμε συνεχής προσπάθεια να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι και να διατηρούμε τους δείκτες αποτελεσματικότητάς μας σε υψηλό επίπεδο, γι’ αυτό και οι επενδύσεις μας σε εφαρμογές και τεχνολογικό εξοπλισμό συνεχώς αυξάνονται. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η τεχνολογία μπορεί να συνδράμει δραστικά στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων. Γι’ αυτό και μόνο τα τελευταία χρόνια - και κυρίως το τελευταίο έτος- ο προϋπολογισμός της εταιρίας μας για την τεχνολογική υποστήριξη, τόσο σε υλική υποδομή αλλά κυρίως σε λογισμικό, έχει αυξηθεί σημαντικά, διασφαλίζοντας την εξαιρετική υποστήριξη των συνεργατών μας και την εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας μας.
Η τεχνολογία εργαλείο στο Διαμεσολαβούντα
Αναγνωρίζοντας τον διαμεσολαβούντα ως τον βασικό άξονα της στρατηγικής μας για την πρόσκτηση, τη διατήρηση και την ικανοποίηση των πελατών σας, βοηθάμε την καθημερινότητά σας μέσω της τεχνολογίας, καθιστώντας την έμπρακτα βασικό εργαλείο της δουλειάς σας. Η εταιρική μας δικτυακή πύλη interaction.com.gr αποτελεί μια από τις απτές αποδείξεις αυτής της φιλοσοφίας. Έχοντας συμπληρώσει ήδη 10 χρόνια λειτουργίας, στο Interaction portal εντάσσουμε συνεχώς νέες εφαρμογές για την αποκλειστική εξυπηρέτηση των διαμεσολαβούντων.
 

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

NEWSLETTER

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SOCIAL MEDIA

We use own and third party cookies to improve our services and show ads related to your preferences by analyzing your browser habits. If you continue browsing , we consider you accept its use. You can switch the configuration or learn more here
x