Ευκαιρίες Καριέρας

Είναι δεδομένο ότι ο χώρος των ασφαλειών είναι ένας από τους πλέον ανταγωνιστικούς και απαιτητικούς χώρους της αγοράς. Απαιτεί οργάνωση και συνεχή ενημέρωση μιας και τα ασφαλιστικά δρώμενα αλλάζουν καθημερινά και ραγδαία.
Η Interaction τα τελευταία χρόνια έχει αυξήσει την παραγωγή της σε νέα συμβόλαια και έχει σημειώσει σημαντική αύξηση των συνεργατών της και του διοικητικού προσωπικού της. Η ανάπτυξη αυτή συνοδεύεται με μεγάλες αλλαγές στην μηχανοργάνωση αλλά και στη γενική οργάνωση της εταιρείας. Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι στην δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος εντελώς διαφορετικό από τον ανταγωνισμό, ένα περιβάλλον στο οποίο ο καθένας θα μπορούσε να οραματιστεί μια λαμπρή σταδιοδρομία.
Με στόχο την αύξηση της παραγωγής, των συνεργατών και της ποιότητας της εξυπηρέτησής, στην Interaction ψάχνουμε συνεχώς άτομα με οργανωτική διάθεση, όρεξη και πνεύμα συνεργασίας.
Προσφέρουμε τις παρακάτω θέσεις:
Διοικητικός, Υπάλληλος Γραφείου για την εξυπηρέτηση των οργανωτικών αναγκών των καταστημάτων και των συνεργατών μας.
Συνεργάτης, Νέοι ή Έμπειροι Επαγγελματίες Ασφαλιστές που θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας για την επίτευξη των κοινών μας στόχων.
Πρακτική Άσκηση, Φοιτητές που θέλουν να δουλέψουν σε ένα περιβάλλον που θα τους εκπαιδεύσει.

Αν σας ενδιαφέρει και πιστεύετε ότι έχετε τα απαραίτητα προσόντα Επικοινωνήστε Μαζί Μας άμεσα.
  

Θες να εργαστείς σε ένα οργανωμένο και διαφορετικό ασφαλιστικό πρακτορείο;
Εάν επιθυμείς: Υψηλές αμοιβές, Προσωπική Ανάπτυξη, Αναγνώριση και Καταξίωση, Επαγγελματικές Προοπτικές και ένα Σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον
Εάν είσαι: Δυναμικός, Πρόθυμος, Συνεπής και Επικοινωνιακός
Μπορείς να έχεις:
  • Υψηλές αποδοχές- αμοιβές
  • Ασφάλεια ότι εργάζεται σε μια υγιή και αξιόπιστη επιχείρηση
  • Οικονομική επιβράβευση και ηθική αναγνώριση προσπάθειας
  • Ευελιξία και αυτονομία 
  • Προκλήσεις
  • Μεγάλες προοπτικές εξέλιξης
  • Αξιοκρατικό σύστημα αξιολόγησης
  • Σύγχρονο και ανθρώπινο εργασιακό περιβάλλον
Γιατί να επιλέξω αυτό το επάγγελμα;
Η Ιδιωτική ασφάλιση δεν είναι πολυτέλεια αλλά επένδυση ζωής.
Οι προοπτικές είναι πολύ μεγάλες αν αναλογισθεί κανείς ότι τα μεγέθη της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς υστερούν κατά πολύ από τα αντίστοιχα των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
Κάνε το πρώτο βήμα και έλα να γνωρίσεις από κοντά τον χώρο που έχουμε διαμορφώσει με ιδιαίτερο μεράκι, τον τρόπο λειτουργίας και οργάνωσής μας και το έμπειρο προσωπικό μας.
Προσφέρουμε ανταγωνιστικό κανονισμό πωλήσεων με υψηλές αποδοχές, bonus παραγωγής, ταξίδια, συνεχή κατάρτιση και ενημέρωση με συνέδρια και σεμινάρια.
Φροντίζουμε ώστε να παρέχουμε την απαραίτητη εκπαίδευση για την σίγουρη επιτυχία σου στις εξετάσεις πιστοποίησης για την ενασχόλησή σου στον κλάδο των ασφαλειών.

Απαραίτητα Προσόντα
  • Πτυχίο ΑΕΙ / ΤΕΙ / ΙΕΚ
  • Άριστος χειρισμός Microsoft Office και Η/Υ γενικότερα
  • Ικανότητα επίτευξης αποτελεσμάτων σε συνθήκες πίεσης και βάσει χρονοδιαγράμματος
  • Υψηλή προσαρμοστικότητα και πνεύμα συνεργασίας εντός ομάδας
  • Ευχάριστη προσωπικότητα, υψηλή επικοινωνιακή ικανότητα σε προφορικό και γραπτό λόγο
  • Οργανωτική διάθεση, ικανότητα διαχείρισης χρόνου και αρχειοθέτησης
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άνδρες)
Προαιρετικά Προσόντα
  • Σχετική Εργασιακή Εμπειρία και Πιστοποίηση στο χώρο των ασφαλειών. (θα ληφθεί σοβαρά υπόψη)
  • Εμπειρία στην έρευνα, επεξεργασία και ανάλυση πληροφοριών και στοιχείων.
Αποστολή βιογραφικών, με φωτογραφία (προαιρετική), στο [email protected]
Μπορείτε να βρείτε πρότυπο βιογραφικό έγγραφο ΕΔΩ.
 

Είσαι συνάδελφος ασφαλιστής με περιορισμούς;
Απαίτησε το μέλλον που σου αξίζει!
Πόσο ανταγωνιστικός είσαι; 
Εργάζεσαι με το προϊόν μίας μόνο εταιρείας; Η εταιρεία μας σε συνεργασία με μερικές από τις μεγαλύτερες και φερέγγυες ασφαλιστικές, εταιρίες σας παρέχει την δυνατότητα επιλογής του καταλληλότερου προγράμματος ασφάλισης στην καλύτερη τιμή που μπορεί να καλύψει και τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη. Μπορείς να ελίσσεσαι μεταξύ πολλών αξιόπιστων ασφαλιστικών εταιρειών, και να προσφέρεις τα πιο ανταγωνιστικά προϊόντα.
Πρέπει να λύνεις εσύ θέματα ζημιών; 
Πρέπει να μιλάς καθημερινά με τις ασφαλιστικές εταιρείες για να λύσεις εσύ θέματα που αφορούν ζημιές πελατών σου; Αφέσου στα χέρια της εταιρείας μας και στο έμπειρο προσωπικό μας, να αναλάβουν αυτοί τα θέματα των πελατών σου και να μην χάνεις εσύ πολύτιμο χρόνο και ενέργεια.
Χρειάζεσαι γραμματιακή υποστήριξη; 
Στην εταιρεία μας εργάζονται έμπειροι υπάλληλοι, οι οποίοι έχουν μακροχρόνια πείρα στον χώρο των ασφαλειών, έχουν παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια, έχουν επιτύχει στις εξετάσεις πιστοποίησης του κλάδου μας και υποστηρίζουν καθημερινά με πολλούς τρόπους το έργο των ασφαλιστών μας.
Πρέπει να επικοινωνείς συνέχεια με την εταιρεία που συνεργάζεσαι για να ελέγξεις λεπτομέρειες για το πελατολόγιό σου και την παραγωγή σου; 
Το άρτια οργανωμένο μηχανογραφικό σύστημα της Interaction σου δίνει την δυνατότητα να μπορείς να συνδεθείς από το χώρο σου στους Server της εταιρίεας μας για να ελέγξεις το χαρτοφυλάκιό σου έχοντας μόνη προϋπόθεση την κατοχή Ηλεκτρονικού Υπολογιστή και σύνδεση internet.
Πρέπει να κάνεις τις εισπράξεις των συμβολαίων μόνος σου;  Αποτέλεσμα να χάνεις πολύτιμο χρόνο και να έχεις απίστευτα έξοδα (τηλέφωνα, καύσιμα, χρόνο). Στην εταιρεία μας θα έχεις το προνόμιο οι πελάτες σου να εξυπηρετούνται από το προσωπικό μας. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να ενημερώσει τηλεφωνικά και εγγράφως το πελατολόγιο σου έγκαιρα πριν την επέτειο των συμβολαίων του και επίσης αναλαμβάνει την είσπραξη των ασφαλίστρων σου χωρίς εσύ να χάνεις πολύτιμο χρόνο.
Θέλεις να προσεγγίσεις μεγάλους πελάτες και μεγάλου κινδύνου όπως εργοστάσια; 
Σίγουρα θα νιώθεις ανασφάλεια λόγω έλλειψης επαρκών γνώσεων. Στην εταιρεία μας μπορείς να υποστηριχθείς από τον δ/ντή πωλήσεων, ο οποίος μπορεί να σε βοηθήσει με τις γνώσεις του, την εμπειρία του και να σε συνοδεύσει και σε εξωτερικά ραντεβού με τους υποψήφιους πελάτες.
Έλα να μας γνωρίσεις από κοντά και να διαβάσεις την σύμβαση συνεργασίας μας και όλοι σου οι φόβοι και οι ανασφάλειες θα γίνουν παρελθόν!

Είσαι φοιτητής και θες να κάνεις πρακτική;
Εάν είσαι φοιτητής οικονομικού τομέα και ενδιαφέρεσαι για πρακτική άσκηση στον ασφαλιστικό κλάδο ώστε να εφαρμόσεις τις γνώσεις σου και να αποκτήσεις την πολυπόθητη εμπειρία, έλα να εργαστείς μαζί μας.
Επικοινώνησε με τον δ/ντή Πωλήσεων, Κωνσταντίνο Ράσκο, στην διεύθυνση Εθν. Αντίστασης 4 στις Σέρρες.
Μέσω τηλεφώνου στο 2321099900 (30γραμμές)
Μέσω email [email protected]

 

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

NEWSLETTER

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SOCIAL MEDIA

We use own and third party cookies to improve our services and show ads related to your preferences by analyzing your browser habits. If you continue browsing , we consider you accept its use. You can switch the configuration or learn more here
x