Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Interaction ΑΕΕΔ είναι σήμερα μια από τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα της στη βόρεια Ελλάδα, τόσο σε όγκο εργασιών όσο και σε παρεχόμενες επενδυτικές υπηρεσίες. Σημεία υπεροχής της, η υπευθυνότητα και η ταχύτητα διεκπεραίωσης των εντολών, στο ελληνικό και τα διεθνή χρηματιστήρια αλλά και η ευέλικτη προσαρμογή στις απαιτήσεις μιας αγοράς που διαρκώς εξελίσσεται. Έμπρακτη αναγνώριση της αποτελεσματικής εξυπηρέτησης, καθώς και της εμπειρίας των στελεχών της, το διαρκώς αναπτυσσόμενο πελατολόγιο ιδιωτών και επαγγελματιών επενδυτών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που αποτελούν και το συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρίας, η οποία δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως:
  • Η διαμεσολάβηση στην αγορά ελληνικών και ξένων μετοχών.
  • Η σύσταση πελατείας στην αγορά ελληνικών και ξένων παραγώγων προϊόντων.
  • Η παροχή πίστωσης για λογαριασμούς περιθωρίου (margin accounts).
  • Η παραχώρηση ηλεκτρονικής πλατφόρμας για realtime παρακολούθηση του Χρηματιστηρίου Αθηνών και για ταχύτατες και ασφαλέστερες  διαδικτυακές συναλλαγές σε ιδιώτες επενδυτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό .
 
Η Ακεραιότητα, το Ήθος, η Εχεμύθεια και το Υψηλό Αίσθημα Ευθύνης αποτελούν τις βασικές αξίες με τις οποίες η Interaction ΑΕΕΔ δημιουργεί μακροπρόθεσμες και επιτυχημένες σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες της. Στην interaction ΑΕΕΔ παραμένουμε προσηλωμένοι στην επίτευξη των στόχων και των προσδοκιών των πελατών μας.
 

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

NEWSLETTER

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SOCIAL MEDIA

We use own and third party cookies to improve our services and show ads related to your preferences by analyzing your browser habits. If you continue browsing , we consider you accept its use. You can switch the configuration or learn more here
x